Драга децо, поштовани родитељи, колеге и пријатељи

У складу са Одлуком Владе Р. Србије о проглашењу ванредног стања, Наредбом Сектора за ванредне ситуације Општине Смедеревска Паланка и Дописа прослеђеног од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије, наша Предшколска установа „Чика Јова Змај“ престала је са радом 16.03.2020. године.

            У ситуацији ванредног стања и обуставе рада наше Установе, организовaћемо дежурства која ће се односити на:

  • Обилазак и проверу објекaта, спровођење основних против епидемијских мера: проветравање просторија, мере чишћења и дезинфекције, провера стања и безбедности објеката;
  • Пружање подршке деци и родитељима;
  • Обављање неопходних административних, правних и рачуноводствених послова.

Недељна дежурства организоваће се са минимумом ризика за све запослене у Установи и при организацији дежурстава поштоваће се препоруке  и мере превенције. Дежурства запослених биће у Управној згради Установе, у периоду од 8 до 14 часова, а сва потрбна обавештења можете добити на контакт телефон 026/317-194. Сви остали запослени (који тог дана немају обавезу дежурства) остају у својим домовима, пратећи све инструкције и препоруке које важе за све грађане. Сви запослени поступају у складу са радном обавезом и директору су доступни путем телефонског контакта, електронском поштом и путем вибер група како би информације текле несметано.

Све важне информације и сарадњу са родитељима васпитачи ће наставити електронским путем и преко вибер група које ће формирати, док ће Установа сва потребна обавештења постављати на сајт Установе и ФБ страницу.

Важно је да се у овој тренутној ситуацији када је обустављен васпитно-образовни рад настави сарадња у најбољем интересу деце, њиховог учења и развоја, тако да ће препоруке бити различите: од спровођења против епидемиолошких мера до савета, игара и активности које у кућним условима можете искористити за квалитетну комуникацију са својом децом.

Хвала свим запосленима, родитељима и деци који својим одговорним и доследним понашањем доприносе да се у овој тешкој ситуацији сви заједно изборимо и спречимо ширење вируса.

БУДИТЕ НАМ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ!

Директор П.У. „Чика Јова Змај“ – Гордана Јанојлић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *