ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ, ОДНОСНО ДРУГИ ЗАКОНСКИ ЗАСТУПНИК, О ПОЧЕТКУ РАДА ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“

Обавештавају се родитељи, односно други законски заступник, да Предшколска установа „Чика Јова Змај“ Смедеревска Паланка почиње са радом 11.05.2020. године, за пријем уписане деце чији родитељи, односно други законски заступник, немају другу могућност збрињавања деце. Родитељи, односно други законски заступници обавезни су да доставе следећа документа (две потвреде) приликом првог довођења детета у вртић, које морају предати васпитачу који преузима дете, и то:

  1. ПОТВРДУ ПОСЛОДАВЦА да оба родитеља, односно други законски заступник, послове морају обављати у седишту или другим пословним и организационим јединицама послодавца, са контактом послодавца.
  2. ПОТВРДА ОД ЛЕКАРА ПЕДИЈАТРА да је дете здраво (систематски преглед који се обавља пре уписа у П.У. или дужег одсуствовања детета из П.У.), као и да је уредно вакцинисано. Потврда не сме бити старија од 7 дана.

Напомињемо да је неопходно строго поштовање мера и протокола за боравак деце у Установи, ради спречавања ширења заразне болести COVID-19.

                                                          Директор П.У. „Чика Јова Змај“: Гордана Јанојлић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *